Naar de inhoud
Onze apps Doggy TimePuppytraining en verzorging Potty WhizZindelijkheidstraining voor peuters Chore BossKlusjes en beloningen voor kinderen Kid HopSamen rijden met andere gezinnen Fever WhizKoorts en medicijnen bijhouden
Download de apps
Nederlands

Hoe verwijder je je Potty Whiz-account

Tik op het tandwielpictogram, dan op Mijn account, vervolgens op de drie puntjes rechtsboven en op Verwijderen, en tik op Ja om te bevestigen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt en het annuleert geen Premium-abonnement.

Je kunt je Potty Whiz-account verwijderen via de app. Je moet ingelogd zijn en verbonden met internet.

Je account verwijderen

  1. Tik op het tandwielpictogram rechtsboven op het startscherm.
  2. Tik op Mijn Account.
  3. Tik op de drie puntjes rechtsboven en tik vervolgens op Verwijderen.
  4. Lees het bericht en tik daarna op Ja.

Het bericht luidt: "Hiermee worden je account en alle bijbehorende gegevens verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Weet je zeker dat je wilt doorgaan?"

Wat er daarna gebeurt

  • Potty Whiz logt je uit en verwijdert je gegevens van deze telefoon.
  • Je kunt dit niet ongedaan maken.

Je abonnement wordt niet opgezegd

Het verwijderen van je account zegt een Premium-abonnement niet op. Abonnementen worden gefactureerd door Apple of Google, dus zeg je abonnement op via je App Store- of Google Play-account. Zie Hoe je een abonnement opzegt of een terugbetaling krijgt.

Wil je alleen een kind verwijderen?

Je hoeft je account niet te verwijderen om één kind te verwijderen.

  1. Open het kind vanuit het startscherm.
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven en tik vervolgens op Verwijderen.
  3. Tik op Ja om te bevestigen.

Hiermee worden ook de activiteiten van het kind verwijderd. Alleen de accounteigenaar kan een kind verwijderen. Zie Hoe je een kind toevoegt, bewerkt of verwijdert.

Wil je alleen het account van een gezinslid verlaten?

  1. Open Mijn Account en tik op Andere Teams.
  2. Tik op de persoon van wiens account je lid bent geworden.
  3. Tik op de drie puntjes rechtsboven en tik vervolgens op Verwijderen.
  4. Tik op Ja bij "Jezelf uit dit team verwijderen?".

Zie Hoe je gezinsleden en hun toegang beheert.

Probleemoplossing

  • Mijn Account vraagt me om in te loggen: je bent uitgelogd. Log eerst in met het account dat je wilt verwijderen.
  • Er gebeurt niets nadat ik op Ja heb getikt: controleer je internetverbinding en probeer het opnieuw.
  • Heb je nog steeds hulp nodig? Open Help en tik op Neem contact op.

Gerelateerd

Nog steeds hulp nodig? Ons team helpt je graag verder. Contact