Hoe je je account verwijdert
Tik op het tandwielpictogram, daarna op Mijn account, vervolgens op de drie puntjes rechtsboven, dan op Verwijderen en tik op Ja om te bevestigen. Annuleer eerst eventuele abonnementen, want het verwijderen van je account annuleert deze niet.
Je kunt je Doggy Time-account verwijderen via de app. Je kunt dit niet ongedaan maken.
Voordat je verwijdert
- Je account verwijderen annuleert geen abonnement. Annuleer het eerst in de App Store of Google Play. Zie Hoe je een abonnement annuleert of een terugbetaling krijgt.
- Als je Doggy Time alleen op deze telefoon niet meer wilt gebruiken, tik dan op Uitloggen in het zijmenu.
Je account verwijderen
- Tik op het tandwielpictogram rechtsboven op het hoofdscherm.
- Tik op Mijn Account.
- Tik op de drie puntjes rechtsboven.
- Tik op Verwijderen.
- Tik onder Verwijder je account? op Ja.
Je account is verwijderd en je bent op deze telefoon uitgelogd.
Problemen oplossen
- Als je op Mijn Account tikt, wordt je gevraagd in te loggen. Je bent op deze telefoon niet ingelogd. Log in zoals je dat eerder deed en volg daarna de stappen opnieuw.
- Heb je nog hulp nodig? Open Help in de app en tik op Neem contact op. Vertel ons het e-mailadres waarmee je inlogt.
Nog steeds hulp nodig?
Ons team helpt je graag verder.
Contact